Home » Ferietrening med egen kropp som vekt!

Ferietrening med egen kropp som vekt!

mandagEr du en av de som har lyst til å trene i ferien ? Her har jeg satt sammen en liten effektiv økt som kan utføres helt uten utstyr! Følger du den kan jeg også love deg at du kommer til å være skikkelig sliten etterpå.  Øvelsene utføres i 30 sekunder før du har 10 sekunders pause, og deretter går direkte til neste øvelse. Prøv å få til så mange repetisjoner som overhodet mulig på de 30 sekundene du jobber. Det er totalt 5 øvelser på hver runde, og etter du har fullført alle tar en pause slik at du får roet ned pulsen. Deretter kjører du på igjen! Prøv å gjennomføre fire slike runder, og jeg kan garantere at du blir både svett, sliten og støl. Hvis det blir vanskelig med fire, så start med to og jobb deg oppover.

Her trenger du kun din egen kropp for å trene, altså ingen unnskyldning uansett hvor du er på ferie!

* Armhevninger

* Gående utfall framover

* Spensthopp

* Hoppende utfall /splitthopp

* Planken

Er du med?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *