Home » Ny challenge!

Ny challenge!

Dont give up!Hei! I am back… og jeg lurer på hvordan det går på treningsfronten? Er du fremdeles med? Nå kommer jeg til å publisere ulike utfordringer ukentlig for å gi dere inspirasjon til i alle fall 1.treningsøkt i uken!  Følg gjerne med på facebook @Gjerstad yrkesfysioterapi for nye utfordringer i ukene som kommer. Å nå håper jeg mange er aktive og tar utfordringene som kommer, kjappe og enkle treningsøkter som ikke krever noe mer enn deg selv og vilje til å gjennomføre!

Ny Challenge:

Må utføres innen søndag!

Varm opp 10 min, deretter

– 10rep x 10serier spensthopp ( kort pause mellom hver serie)

– 20rep x 5serier armhevninger (lov å ta på knærne eller avslutte på knærne hvis det blir for tungt)

Er du med? I så fall vil JEG vite det. Legg igjen en kommentar, del med venner ; kanskje er det nettopp deg som inspirerer naboen, venninna eller kona til å gjøre det samme!

 

 

One Response to “Ny challenge!”

  1. Karin sier:

    Tusen takk for inspirasjonen! Jeg utfordrer mine kollegaer og vi følger med:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *