Home » Svangerskapspermisjon

Svangerskapspermisjon

Vil med dette takke for et spennende år. For de av dere som forsøker å få tak i meg, så har jeg nå gått ut i svangerskapspermisjon, og tar derfor en liten pause fra jobbrollen. Mye mulig jeg kommer til å starte opp en dag i uken etter hvert på nyåret, – holder dere oppdatert! Frem til da tar jeg dessverre ikke imot pasienter.

Ønsker dere alle en fin sommer/høst og håper på å kunne bistå enda flere både i forhold til fysioterapi, trening og trykkbølgebehandling om en liten stund! Til dere som har fått skreddersydd treningsprogram –  ikke gi dere!! Vi møtes til ny formtest før dere aner det!

Til alle dere som sender inn personlige spørsmål til meg via min hjemmeside. Jeg har dessverre ikke hatt mulighet til å svare alle. De fleste spørsmålene som kommer inn omhandler trening i og etter svangerskap, og jeg vil på et senere tidspunkt komme med en liten oppsummering i forhold til gjengangsspørsmålene – så følg med.

Dersom interesse starter dametrimmen opp igjen etter hvert, mer informasjon kommer på min facebookside, der dere kan søke opp: Gjerstad Yrkesfysioterapi.

Ha det fint så lenge!

 

Masse hilsener fra Svanhild som gleder seg til mammarollen : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *