Home » Velkommen til Gjerstad Yrkesfysioterapi.

Velkommen til Gjerstad Yrkesfysioterapi.

Hei!

Jeg har nå gleden av å informere om at jeg har startet opp som Fysioterapeut i Gjerstad Kommune. Jeg driver privat praksis uten driftstilskudd og tilbyr fysioterapi uten ventelister til fleksible tider.

Jeg er Offentlig Godkjent Fysioterapeut og medlem av Norsk Fysioterapiforbund. Jeg er lidenskapelig opptatt av mitt yrke og er stolt av å kunne være med på å benytte målrettet og vitenskapelige oppdaterte treningsprinsipper og  fysioterapeutsiske virkemidler  for å hjelpe mennesker til en bedre hverdag. Du kan komme direkte til meg uten rekvisisjon fra lege/kiropraktor/manuellterapeut.

Dette innebærer at man kommer betydelig raskere til behandling, som regel innen 2-3 dager, og slipper ventetiden som ofte er hos fysioterapeuter med driftstilskudd. Raskere tilgang til behandling betyr raskere tilbake i arbeid og til en normal hverdag.

Jeg tilbyr funksjonsundersøkelse samt personlig oppfølging der jeg  alltid setter av 60 minutter til konsultasjoner/oppfølging, der du er i fokus, blir hørt og ivaretatt på en god måte. Min filosofi er at man alltid må se kroppen som en helhet  og ikke bare fokusere stykkevis og delt, da kommer man sjelden til mål.

———————————————————————————————————————————————————————

 

Jeg ser fram til å høre fra deg!

Ring eller send SMS på tlf: 94872712

*Svanhild*

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *